Wednesday 3 February 2016

Machiajul cu Aerograful

  


  Multa lume, atunci cand se refera la machiajul realizat cu aerograful, face referire la "noua tehnica de machiaj". De fapt, acest tip de machiaj, se foloseste din anii 60. 
  Aerograful este un aparat cu ajutorul caruia se aplica produse special create pentru acesta (fond de ten, blush sau farduri lichide pentru pleoape) intr-un strat subtire. 
  Avantajele machiajului cu aerograful sunt:
  - rezista pana la 16 ore
  - aspect natural
  - este rezistent la tranfer
  -  nuanta naturala a pielii este vizibila
  - se pot obtine diverse tipuri de acoperire in functie de straturile aplicate
  - prin amestecarea culorilor se ajunge la nuanta ideala a tenului
  - este waterproof (cu conditia ca lacrimile/transpiratie etc sa fie tapotate si nu sterse)
  - ideal pentru mirese, sedintele foto si video, televiziune
  Ideea conform careia machiajul cu aerograful ascunde orice imperfectiune si este ideal pentru orice tip de ten este total gresita. Ca in cazul tuturor tipurilor de machiaj si acesta se preteaza cel mai bine la un ten curat si bine ingrijit. Daca tenul este unul cu probleme, aerograful nu face minuni! Nu ascunde cicatrici sau cosuri (atenueaza culoarea - si da, poti aplica mai multe straturi dar personal nu imi place aspectul de ten incarcat), nu este solutia la orice problema a tenului si nu se aseamana cu chirugia estetica! Tocmai de aceea este extrem de important sa pregatim foarte bine tenul inaintea machiajului. Si, chiar daca ma repet, trebuie sa aduc din nou in dicutie importanta hidratarii.
  In general, recomand machiajul cu aerograful pentru mirese si sedinte foto. Asta nu inseamna ca nu se poate folosi si pentru alte evenimente sau in fiecare zi. In cazul meu machiajul cu aerograful rezista extraordinar de bine. Pot sa fac si jogging si machiajul arata impecabil. Dar fiecare persoana reactioneaza diferit. Pornind de la aceasta idee consider ca este important (mai ales in cazul mireselor) sa se faca si o proba inainte de marele eveniment.
  Daca v-am facut curioase va astept la o proba :)






No comments:

Post a Comment