Tuesday 20 January 2015

Tendinte primavara 2015


 Iata cele mai populare tendinte, in materie de machiaj, din primavara acestui an.

1. "Fine lines"
  Anul acesta tusul este aplicat fie in linie foarte subtire, fie accentuat. Se renunta la liniile de tus grafice :)

Friday 16 January 2015

Favorites December/January


  Luna Decembrie este, pentru mine, una dintre cele mai frumoase luni din an. Ador Craciunul si am tendinta sa prelungesc perioada asta de sarbatoare pana undeva pe la mijlocul lui Ianuarie. Asa ca am inceput postarea cu o poza cu noi si bradul nostru. Si ea este Tara, labradorul din iad :)) Are aproape 4 luni si este cel mai nou si neastamparat membru al familiei. Cand nu face tampenii si nu ne chinuie cu trezitul noaptea si cu ciupitul de maini, e cel mai adorabil catel. :) Pentru ceea ce urmeaza mai departe trebuie doar sa dati un click pe "Read More" si veti afla....

Tuesday 6 January 2015

Rejuvance & Bowen




   An nou, postare noua :)
  Ce inseamna |Rejuvance? Rejuvance este o tehnica manuala de tratament facial, care consta in atingeri delicate, dar eficiente, cu rol de reintinerire si reimprospatare a fetei. 
  "Este o tehnica holistica, pentru ca se adreseaza corpului, mintii si sufletului. Rejuvance influenteaza simultan toate aceste trei nivele, ca orice alta metoda complementara sau alternativa de tratament."
  "Rejuvance poate fi considerata o tehnica de masaj facial, de reintinerire, dar cuvantul masaj nu este potrivit, pentru ca miscarile Rejuvance sunt delicate si usoare. Aceste miscari specifice, ca o mangaiere, se adreseaza pe rand tuturor tesuturilor moi ale fetei, superficiale sau de adancime (piele, tesut conjunctiv si muschi), restabilind fluxul normal al nutrientilor, eliberand aderentele si conferind elasticitate pielii si tonus muschilor. Efectele tehnicii Rejuvance la nivel fizic pot fi comparate cu cele ale unei operatii de lifting facial, dar fara riscurile si efectele secundare implicate intr-o astfel de procedura. Din punct de vedere estetic vor apare intotdeauna imbunatatiri, al caror nivel depinde de varsta clientului, de starea sa de sanatate, calitatea pielii, adancimea ridurilor si constitutia sa personala."
  Eu am aflat despre Rejuvance prin terapeutul meu de Bowen, Cristina. La bowen am apelat in momentul in care m-am trezit cu spatele blocat si de abia reuseam sa ma dau jos din pat. Dupa o sedinta de 30 de minute m-am ridicat dreapta de pe masa de masaj. Terapia Bowen este o formula unica de re-echilibrare neuro-musculara. Lucreaza, in principal, prin sistemul nervos, atat asupra sistemului osos cat si la nivel muscular. Fie ca aveti diverse probleme de sanatate, fie ca sunteti mirese si vreti sa aratati mai bine in ziua nuntii apelati cu incredere la un astfel de specialist.



Cristina Vasiu(Sibiu) - tel : 0762996528