Thursday 30 October 2014

Wednesday 22 October 2014

Top Demachiante pentru ochi



  Demachierea ochilor este cea mai importanta parte din procedeul de curatare al fetei si de cele mai multe ori si partea care ne ia cel mai mult timp. Zona ochilor este foarte sensibila si tocmai de aceea este important sa ne demachiem corect: cu miscari circulare, cu miscari de la interiorul ochilor spre exterior si, in cazul genelor, miscari de sus in jos. E important sa folosim produse speciale pentru acesta zona, evitand astfel sa ne iritam ochii.
  Iata si topul meu pentru produse destinate acestei zone (prezentate intr-o ordine aleatorie) :

  1. Estee Lauder Gentle Eye Make-up Remover - pret in jur de 80 RON

  2. Clarins Gentle Eye Make-up Remover- pret in jur de 100 RON


  3. Lancome Bi-facil Double Eye Make-up Remover - pret aproximativ 180 RON

Tuesday 21 October 2014

Monday 6 October 2014

Color B4 review




  Imi doream de multa vreme sa scap de culoarea inchisa pe care o avea parul meu, dar fara sa trebuiasca sa il decolorez - tocmai de aceea m-am gandit bine si dupa vreo 2 saptamani de ezitare am achizitionat produsul Color B4 din magazinul DM, dar il puteti lua si de pe site-ul oficial"ColourB4 inversează procesul de colorare a părului. O culoare permanentă a părului funcţionează prin depunerea de mici molecule artificiale cu pigmenţi în interiorul părului. Peroxidul cauzează ceva care se numeste “oxidare”, sensul de peroxid de hidrogen “oxidează” atunci când aerul intră şi cauzează intrarea moleculei artificiale și extinderea la dimensiunea unor mingi colorate şi prinse în interiorul piscinei (părul dvs)." - asta e descrierea de pe site...eu nu inteleg nimic :))
  Bun...pana aici toate bune: am scos recipientele, am amestecat A(Activator) cu B(remover) si m-am apucat sa aplic amestecul obtinut pe parul curat si uscat. Trebuie sa mentionez ca este recomandat sa faci un test de alergie, lucru peste care eu sar intotdeauna(probabil pentru ca nu am avut niciodata probleme cu nici un tip de vopsea- Nu faceti ca mine!!!!)

Wednesday 1 October 2014

Masajul facial

   

  Pielea noastra are nevoie de o ingrijire speciala in anotimpul rece, perioada in care frigul si vantul usuca tenul. De aceea m-am gandit ca e momentul perfect pentru un articol despre beneficiile masajului facial. Prin masaj in tesuturi are loc un aflux puternic de sange, este stimulata hranirea acestora, precum si activitatea glandelor sebacee.
  Masajul facial nu se rezuma doar la masajul fetei ci si la gat, decolteu si pielea capului. Inaintea masajului trebuie neaparat efectuata curatarea pielii cu produse demachiante specifice tipului de ten. Dupa o demachiere corespunzatoare urmeaza tonifierea si executarea masajului.