Friday 18 July 2014

Makeup no-nos


  Multe dintre noi facem alegeri gresite cand vine vorba de machiaj. O sa va prezint cateva dintre aceste greseli si cum le putem corecta. Ideea acestui articol mi-a venit zilele trecute cand am vazut pe strada o doamna cu un contur negru la buze. Nu credeam ca o sa mai vad vreodata pe cineva care sa aleaga o nuanta atat de inchisa pentru conturul buzelor - dar iata ca aceasta greseala inca se mai face. Conturul buzelor trebuie ales cu o nunata mai inchisa sau mai deschisa decat culoarea naturala a buzelor. 
  Cand doriti sa cumparati un nou fond de ten nu il probati niciodata pe mana. Puneti o cantitate mica pe linia barbiei si  mergeti cu oglinda intr-un loc cu lumina naturala. 
  Nu aplicati niciodata machiaj pe un ten deschidratat sau uscat! E important sa exfoliem tenul odata pe saptamana si sa il hidratam. Fondul de ten se aplica intotdeauna dupa demachiere, tonifiere si aplicarea unei creme hidratante. Astfel evitati efectul de descuamare a pielii.

Saturday 5 July 2014

Vanity ....



  Orice femeie isi doreste un loc al ei pentru farduri, bijuterii, alte accesorii. Eu ma bucur momentan de masuta mea cu oglinda dar visez la o casa cu un dressing room si o masuta de vanitate mare, o camera doar pentru mine, in care pot sa imi arunc hainele, sa imi aranjez parul si sa ma fardez, fara intreruperi .... si daca am chef sa las un deranj absolut in urma mea, acest lucru sa nu reprezinte o problema.  :)