Monday 16 June 2014

Alfa Fest



  In 7-9 iunie, a avut loc editia a noua a Festivalului Alfa Club Romania, la Murighiol. Pentru mine/noi a fost primul festival Alfa Romeo la care am participat.
  Ne-am pornit, frumos, la drum, cu doua zile inainte, ca sa facem o oprire in Bucuresti, sa ducem masina la verificat si sa nu trebuiasca sa parcurgem lungul drum de 7 ore jumatate, de la Sibiu la Murighiol, dintr-o bucata. Drumul de la Sibiu la Bucuresti mi s-a parut introtdeauna extrem de obositor, dar l-am parcurs fara nici un incident si am reusit sa ne si odihnim seara si sa stam la povesti cu niste prieteni.







  Vineri, in jur de ora 16, am plecat din Bucuresti spre Tulcea. Trebuie sa specific ca ne-a luat o ora sa traversam Bucurestiul si ca rolul de navigator nu mi se potriveste, in special atunci cand gresim o straduta si gps-ului ii ia 5 minute sa gaseasca o noua ruta. Stresant, obositor, enervant, dar am scapat si de asta. Vineri seara ne-am cazat la pensiune... Eu am fost foarte multumita ca mergea uscatorul de par, ca era curat si aveam apa calda. Initial am avut ceva probleme cu aerul conditionat, dar s-a rezolvat totul in 5 minute.
  Si asa a inceput alfa fest-ul....


   Am luat micul dejun ( mofturoasa fiind, am mancat doar legumele din farfurie) - micul dejun a fost acelasi in fiecare zi: 2 felii de branza, omleta, 2 bucatele de castraveti, 2 bucati de ardei si doi cremwursti. Mancarea din Delta nu a fost pe placul meu: ciorbe fara gust, dupa peste nu ma omor si nimic nu mi-a facut cu ochiul, asa ca am supravietuit cu banane, cipsuri, prajituri. In prima seara, daca imi aduc bine aminte, am comandat un snitel de pui, care a fost gustos, dar mi s-a parut cam mult 25 de lei pentru un snitel si cativa cartofi prajiti. A doua seara am optat pentru ciorba de pui ("ca la mama acasa") si o ciorba de peste, ca doar acolo trebuie sa incerci renumita ciorba. Din ciorba de pui am reusit sa mananc vreo 10 linguri... nu tu legume, doar o prapadita de aripioara de pui, mult sos de rosii si o gramada si mai mare de leustean. Ciorba de peste - un lichid semitransparent cu o farfurie pe care se aflau un cap si o coada de peste dubioase....


  Sambata dimineata am plecat in numar mai mare cu masinutele la spalat. Cred ca undeva in jur de ora 14:30 am ajuns in aeroport. A urmat concursul de indemanare. Eu m-am dat jos din gtv si am stat pe margine sa fac poze. Adevarul e ca mi-a fost putin frica sa stau in masina :))) .






























   Si aici s-a complicat problema. Dupa ce am stat jumatate de zi pe aeroport, cu capul descoperit, in soare si temperaturi de 32 de grade, am facut o frumoasa insolatie. Pentru mine doar prima zi a fost alfa fest. In rest, m-am chinuit sa scad temperatura, sa scap de halucinatii si sa mananc ceva. Luni dimineata m-a urcat Alin in masina si am plecat direct spre Sibiu. Am ajuns acasa cu o temperatura de 40,5 grade, dupa 8 ore si ceva de condus cu aerul conditionat pornit (altfel cred ca muream). Marti seara am ajuns si la perfuzii pentru ca nu am reusit nici cum sa scap de temperatura si sa ma hidratez suficient. Nu e de glumit cu soarele asta!


  In ciuda acestor mici inconveniente, astept cu nerabdare urmatorul alfa fest. Am cunoscut oameni faini, care isi iubesc masinile, am vazut o comunitate  unita de alfisti si o gramada de alfe faine :)

   P.S. : Imi pare rau, Alinel, ca ti-am stricat Alfa Fest-ul!!!!














No comments:

Post a Comment